WERKWIJZE

Een afspraak maken is vrijblijvend en wanneer duidelijk is welke services gewenst zijn, ontvangt u een offerte (dit is kosteloos). Omdat wij erg flexibel zijn kunnen wij sommige werkzaamheden ook in het weekend en ‘s avonds uitvoeren.

CONTACT

U kunt contact opnemen per mail, telefoon/whats app en via het contactformulier. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar, op werkdagen tussen 09h00-20h00 en in het weekend tussen 10h00-17h00. Graag leggen wij uit hoe de service werkt en geven wij helder antwoord op al uw vragen.

AFSPRAAK

Graag bespreken wij met u persoonlijk wat uw wensen en verwachtingen zijn om mijn hulp in te schakelen. Dit kan bij u thuis of elders, of natuurlijk in de woning die moet worden leeggeruimd. Dat laatste kan ook op een ander moment gepland worden. Wel is het belangrijk om de woning samen te bezoeken, om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren en een inschatting aan werkzaamheden te maken. Daarna maken wij een offerte voor u op.

OFFERTE

Na de afspraak en bezoek aan de woning ontvangt u de offerte, inclusief de prijzen van services die door externe partijen worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld als u ervoor kiest om door ons de inboedel te verhuizen naar een opslagruimte, prijzen van opslagboxen, taxateurs e.d.. De offerte is vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast.

UITVOERING

Wij plannen een datum om de werkzaamheden uit te voeren. Dit kan ook ‘s avond en in het weekend.

Wanneer u meerdere services kiest, bijvoorbeeld het laten documenteren van spullen, taxatie en verkoop, dan plannen wij de werkzaamheden vaak op verschillende momenten. Eerst komen wij de inboedel documenteren. U neemt de lijsten goed door en besluit welke spullen getaxeerd danwel verkocht moeten worden. Daarna plannen wij op korte termijn een afspraak met de taxateur en/of gaan de spullen (online) verkopen.

DISCRETIE

Het hele proces, alle informatie die u met ons deelt, en alle spullen die wij voor u in kaart brengen wordt met uiterste zorgvuldigheid en discretie behandeld.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

(binnen 24 uur antwoord)